Skip to content

Kindercoach in Spijkenisse brengt jullie dichterbij elkaar

Heb je het gevoel dat de band tussen jou en je kind niet optimaal is? Als kindercoach in Spijkenisse is het mijn missie om jullie dichterbij elkaar te brengen. Ik geloof in de samenwerking tussen kind en opvoeder. Er is voor mij niets mooiers om kinderen en opvoeders een stem te geven in een vertrouwensband. Dit doe ik door het geven van beeldende therapie en door coaching te geven op basis van jouw behoeftes en vragen. Ik hecht daarbij veel waarde aan de uniciteit van de relatie tussen jou en je kind. Het kan soms lastig zijn om door alle bomen het bos te zien door alle informatie over dit onderwerp op het internet en in boeken. Dan is persoonlijk contact prettiger en dat begrijp ik heel goed! Ben je op zoek naar een kindercoach in Spijkenisse die recht doet aan jullie unieke band? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een intakegesprek om te onderzoeken wat ik voor jullie kan betekenen

Werkwijze van kindercoach in Spijkenisse

Ben je op zoek naar een kindercoach in Spijkenisse die ook bij jou thuis langs komt? Voor een intakegesprek is het mogelijk dat ik naar jou toe kom. Ik begrijp dat het inschakelen van een coach een hele stap kan zijn en dat je liever wilt kennismaken in een veilige omgeving. Het praten over de situatie kan in een andere, onbekende context soms kwetsbaar en eng zijn. Ik vind het belangrijk dat jij en je kind zich comfortabel en prettig voelen. Bij een oriëntatiegesprek stel ik mijzelf eerst even voor zodat je weet wie je tegenover je hebt zitten. Dan kun jij je voorstellen en kun je aangeven welke vragen er spelen. Het gesprek is zo informeel mogelijk en als er een wederzijdse klik is kunnen we starten met een intakegesprek. Wil je meer weten over mijn werkwijze als kindercoach in Spijkenisse? Vul het contactformulier in met al je vragen en ik geef zo snel mogelijk een terugkoppeling.

Vormgeving van traject bij kindercoach in Spijkenisse

Als we besluiten om elkaar te helpen gaan we kijken hoe groot de vraag is en wat we willen bereiken. Wanneer is het genoeg? Wanneer is de vraag beantwoord? Het kan zomaar zijn dat tijdens het traject de vraag verschuift, iets wat doorgaans gebeurt bij coaching. Dat mag er ook zijn. Op dat moment kunnen we terugkijken en de vraag of behoefte herformuleren. Als mijn hulp niet langer nodig is, is dat voor mij een mooi punt om achteruit te stappen. In dat geval is het overkoepelende doel behaald: jullie staan als ouder en kindteam weer in jullie kracht! Wil je een vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen? Neem telefonisch contact op of stuur mij een mail.